Cautare

1236 de rezultate pentru "carte telekom" (3.87 secunde)
Istvan Kovacs a dezvaluit in exclusivitate pentru Telekom Sport ca l-a deranjat faptul ca a fost descris ca fiind un arbitru arogant.
In studioul, Meme Stoica, managerul general FCSB, si Bogdan Cosmescu, comentator Telekom Sport, au analizat partida care s-a desfasurat pe Arena Nationala.
Ei ii iubesc la fel de mult, stiu ca sunt patimasi, ca baga mana in buzunar ca sa vina dupa noi. Urmasii nostri sper sa fie mai echilibrati un pic", a spus Mihai Iosif la Telekom Sport.
Nu in momentul asta trebuia pus, din sezonul urmator, dar nu la inaugurare", a declarat Daniel Pancu pentru Telekom Sport.
Ce dorim, ce putem oferi, ce cautam la un antrenor, la cum vrem sa arate clubul, iar Mutu e ce dorim noi", a declarat Victor Angelescu pentru Telekom Sport.
Iar la urma a fost acea faza. Daca ma uit, de cate ori a gresit omul asta impotriva noastra?", a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.
Liga nu poate sa elibereze carte verde decat dupa ce primeste eventualul acord al celui care a depus sechestrul. ... Deci, daca il vom vedea pe Mihai Costea jucand la Steaua inseamna ca are carte verde de la LPF, iar tranzactia este ilegala...
Liga nu poate sa elibereze carte verde decat dupa ce primeste eventualul acord al celui care a depus sechestrul. ... Deci, daca il vom vedea pe Mihai Costea jucand la Steaua inseamna ca are carte verde de la LPF, iar tranzactia este ilegala...
Spune-le cititorilor sa nu mai citeasca nici o alta carte, in afara cartilor scrise de tine! ... Directorul general al editurii Humanitas vrea sa interzica o carte a lui Dan Voiculescu!
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Aspectul mai putin placut este ca polita auto europeana va fi mai scumpa cu 40% decat in prezent, dar ea va include si asigurarea de tip Carte Verde.
Incepand de la 1 august, romanii si bulgarii care circula cu masina in Uniunea Europeana nu mai au nevoie de Carte Verde.
Premierul Tariceanu a anuntat si ca Secretariatul General al Guvernului va evalua in termen de doua luni, prin intermediul unei societati specializate, valoarea spatiilor din incinta Casei Presei Libere si le va prezenta institutiilor media si editurilor de carte o oferta de vanzare a acestora.
• Alex Stoenescu - istoric la curtea mogulului Istoricul Mihai Alex Stoenescu, cel care a recunoscut cu nonsalanta in 2006 ca a colaborat cu Securitatea, din patriotism desigur, a declarat ca nu a primit niciodata suma vehiculata la Vox News de Dan Andronic, de 50.000 de euro, pentru o carte pe care i-o comandase Sorin Ovidiu Vantu sau care trebuia publicata sub anumite aspecte tendentioase favorabile turnatorului Nus.
Ion Cristoiu a fost fericit ca, asa cum a sustinut, Basescu nu a facut precum Nastase: nu i-a luat banii pe carte.
INPOLITICS - Adrian Nastase a lansat "Lumea, americanii si noi" la Bookfest Ex-premierul pesedist Adrian Năstase a lansat, la Bookfest, ultima sa carte, intitulata "Lumea, americanii si noi". ... Au venit cateva sute de prieteni, colegi, jurnalisti sau, pur si simplu, vizitatori ai Targului de carte.
(Ultimul mare val de arestari, cu precadere de intelectuali, a fost in '58-'62, cand au fost si procesul Noica-Pillat, si cel al lotului scriitorilor germani, cu condamnari pana la 25 de ani, pentru ca scrisesera o anumita carte sau citisera o anumita carte).
peretele gol.Cristian Tudor Popescu, omul care l-a angajat la Adevarul literar si artistic si care i-a publicat ultima carte, si-a amintit de aceste insingurari ale poetului:
Beauvoir, militanta Simone de Beauvoir a obtinut un succes rasunator cu Sangele celorlalti, in 1945, dar abia in Al doilea sex, aparut in 1949, carte de capatai a feminismului, de o mie de pagini, care provoaca opinii diverse in opinia publica, lanseaza dezbaterea in randul intelectualilor si al mass-media.
Printre titlurile citite de McKay se numara si biografia senzationala a lui Robert Moses semnata de Robert Caro, o carte care descrie in profunzime drumul unui om catre putere si dificultatea de a mentine puterea castigata.
google-analytics.com